About

New Residential

Additions and Renovations

Commercial

Contact

Williams Townhouse - Old Town, Chicago, IL

 

Side by side townhouses were combined into a single unit.  Tall ceilings on the first floor allowed transoms to be added above the doors , bringing natural light deeper into the middle of the home and views of the sky above the privacy wall.  Removal of a redundant staircase allowed for the kitchen to take up the entire width of one side of the townhouse.  This was key for the clients to have large place for family and friends to gather.  The new open floor plan design and furnishing selections pick up on the loft feel of the existing exposed brick party wall.   (Interiors:  Carr Warner)

© Carr Warner Architects, Inc. 2012, All Rights Reserved.

houzz interior design ideas